Бердичівські правоохоронці викрили злочинну групу, що незаконно збувала безакцизні товари

30 листопада слідчі СУ ГУНП за участі Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ оголосили про підозру організатору злочинної групи у причетності до незаконного обігу безакцизного алкоголю. Викрито і трьох його спільників. Наразі тривають слідчі дії.

За попередньою інформацією ГУНП, 37-річний бердичівський підприємець продавав алкоголь, не маючи спеціального дозволу для торгівлі підакцизними товарами. 

В процесі розслідування правоохоронці задокументували неодноразові факти збуту алкогольних напоїв різних об’ємів. До свого кримінального бізнесу чоловік залучив ще 3 спільників, до обов’язків яких входили зберігання отриманого від організатора алкоголю, пошук клієнтів та продаж їм спиртного. Закупку та доставку безакцизного алкоголю здійснював безпосередньо бердичівлянин.

Слідчі встановили, що злочинна група діяла на території Бердичева та району понад рік.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання підозрюваних та можливого знаходження «товару». У результаті було вилучено безакцизний алкоголь, гроші, банківські картки, мобільні телефони та інші свідчення протиправної  діяльності. Окрім того, вилучено транспортні засоби, які використовувались для перевезення спиртного. Призначено низку експертних досліджень.

У вівторок, 30 листопада, на підставі отриманих доказів 37-річному організатору оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. 

Слідчі дії проводились під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Нагадаємо також, що у Коростені правоохоронці виявили точку незаконного збуту підакцизних товарів.

Будьте першим, хто прокоментував "Бердичівські правоохоронці викрили злочинну групу, що незаконно збувала безакцизні товари"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*