На Коростенщині молодик просто посеред вулиці відібрав у чоловіка мобільний телефон

14 лютого близько 22:10 коростенські правоохоронці отримали повідомлення про пограбування. Про подію терміново були сповіщені поліцейські взводу реагування райвідділу УПО.

З’ясувалося, що 26-річний заявник перебував на вулиці неподалік свого будинку. До нього підійшли  двоє чоловіків, один з яких з погрозами відібрав у заявника мобільний телефон. Після цього грабіжник з товаришем втікли.

Маючи словесний портрет крадіїв правоохоронці провели огляд прилеглої території та вже скоро виявили на вулиці міста схожих за описом чоловіків, які в свою чергу заметушилися та намагалися втекти. Правоохоронці затримали підозрюваних. У одного з них, 24-річного місцевого жителя, і виявили викрадений ґаджет.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Тепер любителю чужих ґаджетів загрожує штраф від 2000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

Нагадаємо, що у Черняхові жінка знайшла в банкоматі чужу картку і пішла по магазинам витрачати гроші.

Будьте першим, хто прокоментував "На Коростенщині молодик просто посеред вулиці відібрав у чоловіка мобільний телефон"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*