Житомирські перевізники показали, чому вивіз сміття подорожчає (ФОТО-ВІДЕО)

Перевізники Житомира, які займаються вивозом сміття,   розповіли та показали журналістам свою роботу в умовах воєнного стану та необхідність коригувати тариф.

Насьогодні в місті послуги надають три підприємства: ТОВ «Ґрін Бін Україна», КАТП-0628 та ПП «КВЖРЕП №8».

«Люди почали повертатися в наше місто, наші графіки не встигають з кількістю сміття, яке потрібно прибрати. Вже як три місяці ми повернулись до того самого режиму який був до війни. Всі скарги, побажання від населення готові приймати на нашу гарячу лінію, Фейсбук, Інстаграм та коригувати наші графіки вивезення. Вартість буде від 32 до 34 грн, в залежності від того – це багатоквартирний чи індивідуальний будинок», – ділиться директор ТОВ «Ґрін Бін Україна» Євгеній Барах.

Головний інженер КАТП-0628 продемонстрував найпроблемніший майданчик на їх підприємстві: 

«Тут прибирається негабаритне сміття 5-6 разів на тиждень, це дуже великі витрати, бо задіюється спецтехніка, навантажувач, люди, самоскиди, замість того, щоб забрав один сміттєвоз», – розповідає головний інженер КАТП-0628 Андрій Кудак.

Начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради на одній з локацій показав фото, як було там ще півроку назад.

«На цьому місці ще півроку назад стояло 9 контейнерів з щоденним вивозом, навіть не дивлячись, що прибирали щоденно. Ситуація була ось така, проїждже місце, приватний сектор, сміття звозили всі, хто тільки міг. Компанія Грін-Бін попрацювала, роздали на цій місцевості близько 400 контейнерів, а тепер в кожному домогосподарстві є невеличкий 120-літровий контейнер, який в назначений день та час виставляють», – ділиться інформацією Андрій Гуменюк.

На останній локації жителька бідкається, що чисто тут буде ненадовго.

“Бачте, тут хлопець викидає, якби вас не було, то він звалив би сміття скраю і пішов, тут була така гора сміття, ми навіть згодні когось найняти, щоб тут засадили щось, аби знову не було подібної ситуації” – стривожено відповідає Людмила, житомирянка.

У Житомирі з вересня зростуть платіжки за вивіз сміття

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирські перевізники показали, чому вивіз сміття подорожчає (ФОТО-ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*