Житомир попрощався з Дмитром Гордієнком — героєм, який віддав своє життя за Україну (ФОТО-ВІДЕО)

Сьогодні, 31 липня, в Житомирі відбулося поховання героя, Гордієнка Дмитра Миколайовича, на Смолянському міському військовому цвинтарі.

“Він не боявсь ніколи, він загинув як герой! Не як трусики, яких тут повно кишить, він загинув як порядна людина. Дійсно герой! Своє діло знав, не цурався побратимів. Я і мої побратими мали за честь бути поруч з такою людиною. Ми помстимося! Поки ми живі, будемо битися!” – говорить Михайло, побратим загиблого Дмитра.

Після проходження строкової служби Дмитро продовжив службу в ЗСУ за контрактом. З 2014 року захищав Україну від російських загарбників. Загинув у бою за визволення Херсонської області.

“Дмитро Миколайович – це був корінний житомирянин, який ще, починаючи з 2012 року, захищав нашу батьківщину в рядах Збройних Сил України. З початком російської агресії він уже виконував бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. З початком повномасштабної агресії Дмитро одним із перших захищав нашу батьківщину в лавах ЗСУ. На жаль, його життя забрали підступні окупанти, був уражений осколаками, 27 липня” – коментує Ярослав Весельський, керівник міського центру допомоги учасникам бойових дій.

Найбільший обстріл від початку війни: росіяни без зупину гатили по Миколаєву

«Судна ніч – дедалі ближче»: кримські партизани залишили послання росіянам

Будьте першим, хто прокоментував "Житомир попрощався з Дмитром Гордієнком — героєм, який віддав своє життя за Україну (ФОТО-ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*