На Звягельщині на блокпосту правоохоронці виявили в автівці боєприпаси та набої

Ввечері, 19 вересня, звягельські правоохоронці, які несли службу на блокпосту, зупинили для перевірки автомобіль «Mazda» під керуванням 59-річного жителя Запорізької області. У салоні, окрім водія, перебував пасажир, 41-річний житель Ємільчинської громади.

Здійснюючи огляд, поліцейські виявили у багажному відділенні 2 корпуси ручних гранат наступальної дії, 2 підривачі та 116 патронів калібру 5,45 мм.

На місце події терміново викликали оперативників та фахівців вибухотехнічної служби ГУНП Житомирщини. Виявлене правоохоронці вилучили та відкрили кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Чоловікам загрожує ув’язнення на строк від 3 до 7 років.

Правоохоронці закликають громадян бути відповідальними та одразу повідомляти про виявлення підозрілих або завідомо небезпечних предметів до правоохоронних органів чи рятувальникам. А також нагадують, що особа, яка добровільно видала поліцейським небезпечні предмети, що зберігались нелегально, автоматично (без процесуальної тяганини і подальших судових ухвал) звільняється від кримінальної відповідальності та покарання.

Нагадаємо також, що днями у будинку звягельчанина правоохоронці виявили зброю, вибухівку та психотроп.

Будьте першим, хто прокоментував "На Звягельщині на блокпосту правоохоронці виявили в автівці боєприпаси та набої"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*