На Бердичівщині чоловік увійшов у будинок односельчанки через вікно… за сірниками

28 листопада близько 22.00 до бердичівських правоохоронців звернулася 47-річна жителька Гришковецької громади з повідомленням про пограбування. За словами заявниці, до її будинку вдерся агресивний односелець, після перепалки із господаркою силоміць вихопив з рук її мобільний телефон і втік.

Прибувши на виклик, правоохоронці з`ясували, що увечері у двері жінки почав гамселити та вимагав пустити його 58-річний місцевий житель. Отримавши відмову, чоловік не заспокоївся, а розбив віконне скло і так потрапив у помешкання. Жінка підняла галас, тож непроханий гість вирвав з її рук мобільник і поспішив зникнути.

Про цього чоловіка у селі люди відзивалися недобре, подекуди навіть побоювались. Раніше він уже мав проблеми із законом, притягувався до кримінальної відповідальності та вів асоціальний спосіб життя. Зібравши необхідні відомості та свідчення на місці події, наші оперативники та поліцейські сектору реагування швидко відшукали причетного до протиправного діяння“,

– розповів начальник Бердичівського райвідділу поліції Сергій Рудницький.

Правоохоронці застали підозрюваного за місцем його проживання. Він перебував напідпитку. За словами дебошира, він прийшов до односельчанки по сірники та розізлився, коли почув відмову. З оселі чоловіка правоохоронці вилучили вкрадений телефон.

Наразі чоловік затриманий. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Тепер любителю заходити в чужі вікна загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо також, що житомирські правоохоронці затримали двох чоловіків, які силою відібрали у перехожого транспортний засіб.

Будьте першим, хто прокоментував "На Бердичівщині чоловік увійшов у будинок односельчанки через вікно… за сірниками"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*