У Житомирі застілля з новою знайомою коштувало містянину 76 тисяч гривень

Днями житомирянин виявив, що втратив банківську картку та звернувся до банківської установи, аби її відновити. Однак у банку повідомили, що його платіжним засобом хтось активно користувався, витративши понад 76 тисяч гривень. Відтак чоловік звернувся за допомогою до правоохоронців

Поліцейські встановили, що кілька днів тому 46-річний заявник втратив не лише банківську картку, а й свій мобільний телефон. А напередодні зникнення своїх речей, влаштував застілля з новою знайомою.

Правоохоронці встановили особу жінки. Нею виявилася 45-річна жителька Тетерівської громади. Крадійку розшукали у Житомирі. Жінка визнала, що того дня непомітно забрала телефон і картку нового знайомого. Пароль вона підгледіла під час отримання власником готівки у банкоматі для організації застілля.

Відтоді крадійка взялася витрачати чужі кошти на відпочинок у різних розважальних закладах міста. Згодом продала і викрадений телефон.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Нині правоохоронці встановлюють місцезнаходження речових доказів.

Тепер спритній панянці загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо також, що у Чуднові молодик вкрав чужу банківську картку і пішов закупати продукти.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі застілля з новою знайомою коштувало містянину 76 тисяч гривень"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*