Чи планують житомиряни відпустку під час війни (ВІДЕО)

Літо – традиційно період відпусток. Вся Україна вже другий рік живе в умовах повномасштабної війни, тому очевидно, що відпочинок на курортах чи за кордоном зараз не на часі та недоступний. Втім, відпочивати дуже важливо, і не лише від роботи, а і від величезної концентрації негативних новин. 

Тому журналісти «Times.ZT» вирішили вийти на вулиці Житомира, аби дізнатися у містян, чи планують вони літню відпустку, де саме відпочиватимуть, і як ставляться до відпочинку під час війни. 

Усі, з ким ми спілкувалися, зазначають, що у зв’язку з воєнним станом ні про які поїздки за кордон чи на курорти – не йдеться. Проте, якщо людині дозволяє бюджет подібний відпочинок, то вони ставляться до цього без осуду.

Майже половина  опитаних підуть в літню відпустку від роботи. Відпочиватимуть здебільшого вдома. Можливо спланують відпочинок за містом або у родичів. 

Ще значна кількість житомирян планують їхати в інші міста України, щоб змінити картинку або побачитися з сім’єю.

А третина опитаних не матимуть відпустки. Хтось каже, що немає бажання планувати якийсь відпочинок, хтось буде зайнятий вступом до ВНЗ чи роботою. 

Усі одноголосно зазначають, що відпочивати потрібно і дуже важливо, особливо в умовах війни. Проте наголошують, без шумних гулянь та помпезності. Краще кошти заощадити чи задонатити на ЗСУ, а щодо гулянь, то більшість кажуть, настрою на веселощі – немає. Єдине, поїхали б компанією відпочити тільки з дітьми, адже для них постійне перебування вдома – стрес. 

Нагадаємо, Житомир та Радомишль – частина Великого культурного шляху «Via Regia»: туристичні локації (ФОТО).

Будьте першим, хто прокоментував "Чи планують житомиряни відпустку під час війни (ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*