1X FAN models
COIN24 old

На Ружинщині двоє чоловіків увірвалися до чужої оселі, де побили та обікрали господаря

На Ружинщині двоє чоловіків увірвалися до чужої оселі, де побили та обікрали господаря

Пізно ввечері 11 червня до оселі 49-річного жителя с. Мовчанівки увірвалися двоє невідомих чоловіків. Непрохані гості побили господаря до втрати свідомості. Прийшовши вночі до тями, чоловік звернувся до поліції.

Медики, що також прибули за викликом, госпіталізували потерпілого до травматологічного відділення Ружинської лікарні.

Оскільки, за словами потерпілого, нападники розмовляли мовою окупанта, однією з версій слідства стала участь у розбої кримінальних гастролерів. Тим паче з будинку пропали ноутбук та два мобільних телефони.

Відтак правоохоронці перевірили кілька можливих варіантів розвитку подій. У результаті слідчих дій було встановлено, що до розбою причетний 44-річний односелець потерпілого та 37-річний киянин. Обох фігурантів розшукали у столиці та затримали.

Обидва чоловіки вже були засуджені за вчинення злочинів: молодший – за завдання тілесних ушкоджень, а старший – крадіжки та незаконне зберігання зброї.

14 червня їм оголосили про підозру у вчиненні розбою (ч. 4 ст. 187 КК України). Тепер нападникам загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо також, що 11 років позбавлення волі отримав росіянин за розбійні напади на підлітків у Житомирі.

Будьте першим, хто прокоментував "На Ружинщині двоє чоловіків увірвалися до чужої оселі, де побили та обікрали господаря"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*