1X FAN models
COIN24 old

Вночі російські окупанти атакували «Калібрами» портову інфраструктуру Одещини

Вночі російські окупанти атакували «Калібрами» портову інфраструктуру Одещини

В ніч на 27 липня російські терористи атакували Південь України з південно-східного напрямку ударними БпЛА та крилатими ракетами. Загалом було зафіксовано два пуски крилатих ракет «Калібр» з підводного човна в Акваторії Чорного моря та восьми іранських дронів-камікадзе «Shahed-136/131» з напрямку Приморсько-Ахтарськ.

Завдяки злагодженій роботі сил ППО України усі вісім «шахедів» було знищено у межах Хмельницької, Дніпропетровської та Донецької областей

Основною ціллю ракетної атаки стала портова інфраструктура Одещини. Ліквідувати ракети при підльоті не вдалося. В результаті влучання ракети по адмінбудівлі порту загинув охоронець. Окрім того, пошкоджено обладнання одного з вантажних терміналів.

Дещо пізніше рашисти також завдали удару керованою авіабомбою по Ківшарівці Куп’янського району на Харківщині. Внаслідок влучання поблизу з п’ятиповерхівкою загинула 74-річна жінка, ще четверо людей отримали поранення.

Нагадаємо також, що вчора ввечері російськи терористи атакували українські міста кількома видами ракет: «Кінжалами», «Іскандерами» та Х-101.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські окупанти атакували «Калібрами» портову інфраструктуру Одещини"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*