1X FAN models
COIN24 old

вагнерівці у білорусі майже без важкої техніки

вагнерівці у білорусі майже без важкої техніки

У білорусі виявили близько 300 наметів і 200 транспортних засобів пвк «вагнер». Більшість транспортних засобів – це вантажівки та мікроавтобуси з невеликою кількістю бойових броньованих машин. Про це повідомили британські розвідники. 

Із середини липня 2023 року щонайменше кілька тисяч військовослужбовців «вагнера», ймовірно, розмістилися у військовому таборі в целі, що в центральній білорусі. Кадри показують, що з середини липня цього року сотні транспортних засобів прибули на раніше майже порожній заклад.

Окремі звіти свідчать про те, що більшість транспортних засобів – це вантажівки та мікроавтобуси з невеликою кількістю бойових броньованих машин.

«Залишається незрозумілим, що сталося з важкою технікою “вагнера”, яку використовує в Україні. Існує реальна ймовірність того, що він був змушений повернути їх російським військовим. Здатність “вагнера” захищати важку техніку та засоби, такі як повітряний транспорт, стане ключовим фактором її майбутньої бойової ефективності», – наголосили експерти.

Нагадаємо, Польща та Литва можуть закрити кордон з білоруссю через «вагнерівців».

Будьте першим, хто прокоментував "вагнерівці у білорусі майже без важкої техніки"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*