Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
1X FAN models
Stay with Ukraine
1xfan manager
coin24 crypto exchange

Здивувала кількість зброї, з якою прийшли правоохоронці: мер Житомира про обшуки в лікарні №2

Здивувала кількість зброї, з якою прийшли правоохоронці: мер Житомира про обшуки в лікарні №2

Учора зранку, 10 серпня, в мережі з’явилися кадри, як в КП «Лікарня № 2 ім. В.П. Павлусенка» проводили обшуки в кабінетах керівництва та завідувачів лікарні. На фото працівники департаменту стратегічних розслідувань та головного слідчого управління Нацполіції були озброєні та в повному екіпіруванні. Пізніше виявилося, що обшуки пов’язані з організацією схеми незаконного отримання від НСЗУ бюджетних коштів, які виділяються на фінансування медичних послуг для хворих на COVID-19. 

Сьогодні, 11 серпня, після позачергової сесії, міський голова Сергій Сухомлин прокоментував обшуки і зазначив, що найбільше здивувало те, з якою кількістю зброї прийшли на обшуки до лікарні:

«Я не можу коментувати, бо йде слідство, але те, що мене як людину і як мера вразило – це кількість зброї, з якою правоохоронці прийшли на територію лікарні. Вчора ввечері і сьогодні зранку спілкувався з директором лікарні №2. По матеріалах справи – це COVID. Перевіряють кількість тих хворих, які лікувалися від ковіду, дані які передавалися на НСЗУ, перевіряється, фактично, документація. От для цього потрібно було приходити зі зброєю? Чи лікарі не готові були надати документи для перевірки? 

Надалі будемо вимагати, щоб ця справа йшла максимально прозоро, і максимальну кількість інформації надавали і органи поліції, і лікарня. Тому будемо розбиратися, а поки що ніякої інформації немає. Вчора в 13:30 передали вже всю документацію. Йдеться про великі кошти, а з іншого боку, лікарня приймала до себе основну частину хворих ковідом, а сьогодні приходять зі зброєю на територію лікарні». 

Нагадаємо, на Олевщині 19-річний хлопець обманом захопив чужий транспортний засіб і продав його.

Будьте першим, хто прокоментував "Здивувала кількість зброї, з якою прийшли правоохоронці: мер Житомира про обшуки в лікарні №2"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*