COIN24 old
1X FAN models

У Житомирі судитимуть викладачку ліцею, яка насаджувала дітям антиукраїнські наративи кремлівської пропаганди

У Житомирі судитимуть викладачку ліцею, яка насаджувала дітям антиукраїнські наративи кремлівської пропаганди

Співробітники Служби безпеки викрили у Житомирі чергову прихильницю ідеології рашизму, яка публічно виправдовувала збройну агресію рф проти України «у стилі» російських медіа.

Нею виявилася викладачка одного із міських ліцеїв.

Під час занять рашистка втюхувала учням пропагандистські наративи рф: намагалася переконати дітей, що українців не було б без «високого російського мистецтва», що Україну-Русь придумав Винниченко, а до складу самої Київської Русі входили «южноросійські, малоросійські та бєлоросійські землі».

Винною у війні рашистка називала виключно Україну і весь цивілізований світ.

За словами фігурантки, після розвалу радянського союзу росія виконувала роль захисника України, а сама вона вже 30 років «відчуває себе окупованою». Щоправда чому вона і досі не виїхала “на родіну” жінка не пояснювала.

Окрім того, рашистка переконувала дітей, що з них готують «гарматне м’ясо», зневажливо висловлювалася про ЗСУ та дискредитовувала українських військових.

Ініційована Службою безпеки експертиза повністю підтвердила факти злочинної діяльності фігурантки.

Днями фігурантці було повідомлено про підозру у виправдовуванні збройної агресії рф проти України (ч.1 ст.436-2 Кримінального кодексу України).

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо також, що фахівці СБУ затримали на Житомирщині трьох агентів російського гру.

Будьте першим, хто прокоментував "У Житомирі судитимуть викладачку ліцею, яка насаджувала дітям антиукраїнські наративи кремлівської пропаганди"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*