1X FAN models
COIN24 old

На Житомирщині вихованцям дитбудинків сімейного типу та діткам, що перебувають під опікою, подарували канцелярські набори

На Житомирщині вихованцям дитбудинків сімейного типу та діткам, що перебувають під опікою, подарували канцелярські набори

Попри повітряні тривоги та війну, українські діти продовжують навчатися. Новенькі олівці, ручки, зошити, фарби, пензлі, кольоровий папір, фломастери, пластилін та інше канцелярське приладдя завжди тішать школярів і дошкільнят. 

Зазвичай батьки намагаються самотужки придбати малечі всі речі, необхідні для навчання. Та є деякі категорії родин, які потребують підтримки благодійників, зокрема і з такими покупками. Зокрема, йдеться про прийомні сім’ї, родини, де діти перебувають під опікою, та дитячі будинки сімейного типу.

Днями благодійна організація Партнерство “Кожній дитині” передала для діток, які мешкають на Житомирщині та виховуються у таких родинах, 53 освітніх набори.

Навчальний набір для своїх двох племінників отримала і опікунка Олеся Тагієва з с. Вільшанка. Наразі дітям 9 і 15 років, тож така допомога сім’ї справді актуальна.

«Було багато канцелярії, повербанк та зручна сумка для спортивного одягу. Речі були і для хлопчика, і для дівчинки, все як нам і потрібно. Дякуємо за цю допомогу!»,

– зазначила жінка.

Про важливість такої підтримки говорить і Тетяна Оксютович, яка мешкає у с. Карпівці Вільшанської територіальної громади та виховує трьох власних дітей і племінницю: 

«Сьогодні ми живемо у нелегкий для нас час, де навіть дорослі потребують допомоги, а що вже говорити про дітей. Завдяки такій підтримці наші діти мали можливість відчути, що про них пам’ятають, піклуються»,

– зауважила пані Тетяна.

Загалом дана благодійна організація відправила дітям в різні регіони України 1150 освітніх наборів.

Зауважимо, що на сьогодні в Житомирській області діють 69 дитячих будинків сімейного типу та 134 прийомні сім’ї, в яких виховують 710 дітей. Крім того, в регіоні є також 20 сімей патронатних вихователів, які надають послуги 48 дітям.

Нагадаємо також, що першокласники Житомирщини отримали 1000 рюкзаків від ЮНІСЕФ.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині вихованцям дитбудинків сімейного типу та діткам, що перебувають під опікою, подарували канцелярські набори"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*