1X FAN models
COIN24 old

У Народичах п`яний чоловік вкрав автівку, що стояла біля крамниці, і поїхав кататися селищем

У Народичах п`яний чоловік вкрав автівку, що стояла біля крамниці, і поїхав кататися селищем

Вдень 21 листопада до народицьких правоохоронців звернулася 33-річна місцева жителька. Жінка повідомила про зникнення з вулиці селища її автомобіля. Засловами заявниці, вона лишила транспортний засіб поблизу крамниці, куди вийшла на нетривалий час. Тоді хтось і заволодів її легковиком.

Правоохоронці, які прибули за викликом, встановили, що жінка не зачинила свій “Шевроле ЗАЗ-Віда” та залишила ключ в замку запалювання, коли пішла на закупи, плануючи швидко повернутися.

В процесі розслідування, на одній із вулиць поліцейські помітили схожий з викраденим транспортний засіб та зупинили його. За кермом перебував 34-річний житель Народичів. Чоловік визнав, що “взяв покататися” чужий транспортний засіб.

Більше того, правоохоронці помітили у водія явні ознаки сп’яніння. Відповідне тестування підтвердило цю обставину (понад 2 проміле).

Транспортний засіб у крадія було вилучено та згодом повернуто власниці.

А за вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 ( Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Тепер горе-крадію загрожує обмеження чи позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Окрім того, чоловікові також доведеться сплатити чималий штраф за нетверезе кермування (ст. 130 КУпАП). Матеріали щодо цього правопорушення вже передані до суду.

Нагадаємо також, що на Овруччині гість викрав автівку іменинника, аби доїхати додому.

Будьте першим, хто прокоментував "У Народичах п`яний чоловік вкрав автівку, що стояла біля крамниці, і поїхав кататися селищем"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*