Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
1xfan manager
coin24 crypto exchange
1X FAN models
Stay with Ukraine

На Звягельщині перед судом постане домашній тиран за систематичні знущання з власної матері

На Звягельщині перед судом постане домашній тиран за систематичні знущання з власної матері

Протягом останнього року за допомогою до звягельських правоохоронців декілька разів зверталась 69-річна жителька райцентру, яка скаржилась на протиправні дії свого сина. 

50-річний кривдник ніде не працює та зловживає спиртним. Раніше він уже карався судом штрафними санкціями, адміністративним арештом та навіть перебував у місцях позбавлення волі за вчинення домашнього насильства, проте продовжував ображати матір.

Цьогоріч з чоловіком проводили профілактичні бесіди, складали адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи, але безрезультатно.

Востаннє, коли правоохоронці прибували за адресою, дебошир перебував у нетверезому стані, агресивно себе поводив, виганяв заявницю з будинку та ніяк не реагував на зауваження інспекторів.

Відтак відносно домашнього тирана правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) ККУ.

Днями йому було оголошено про підозру. Тепер йому загрожує покарання від громадських робіт й аж до позбавлення волі строком до 2 років.

Нагадаємо також, що на Коростенщині домашній тиран погрожував рідним гранатою.

Будьте першим, хто прокоментував "На Звягельщині перед судом постане домашній тиран за систематичні знущання з власної матері"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*