coin24 crypto exchange
1xfan manager
Stay with Ukraine
Stay with Ukraine
1X FAN models
coin24 crypto exchange

Сьогодні польські фермери повністю заблокували кордон з Україною

Сьогодні польські фермери повністю заблокували кордон з Україною

Сьогодні, 20 лютого, польські фермери проводять загальний страйк. Вони вимагають заборони імпорту української агропродукції та відмови Польщі від Європейського зеленого ладу.

В рамках своєї акції протесту страйкарі заблокували дороги майже у 200 місцях по всій країні, ключові вузли зв’язку та під’їзні шляхи до перевалочних залізничних станцій та морських портів і пункти пропуску на кордоні з Україною. А поблизу ПП «Дорогуськ-Ягодин» планують повністю заблокувати рух для вантажного транспорту до 19.00.

«Це наша форма протесту. Йдеться про те, щоб зробити його більш відчутним. Ми постійно чекаємо, що хтось із нами буде вести діалог»,

– наголошують страйкарі.

Разом з тим, стає все більш очевидним, що за дані протести організовані за російські гроші проросійськими силами. Відтак триватимуть ці блокади ще довго, адже першочергово вигідні рф. Виступаючи проти ввезення агропродукції, фермери разом з тим блокують і ввезення в Україну військової та гуманітарної допомоги, що абсолютно не відповідає їхнім вимогам та заявам. Однак дуже доречно наразі для рашистів, коли на фронті склалася критична ситуація.

Нагадаємо, що свою блокаду польські фермери розпочали ще 9 лютого. За цей час у чергах на кордоні застрягло майже 3000 вантажівок.

Будьте першим, хто прокоментував "Сьогодні польські фермери повністю заблокували кордон з Україною"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*