Містична Україна: привиди в озері Вікнина

Містична Україна: привиди в озері Вікнина

Чи вірите ви у привидів? На перший погляд це питання може викликати сміх, але чи дійно все так просто? В Україні на Хмельниччині є село під назвою Хропотова. Звичайне село, звичайні люди, але є одне маленьке «але». Одне з місць в цьому селі віє справжньою містикою, а саме озеро Вікнина. Здається, озеро як озеро, але не все так просто. Воно має здатність не замерзати взимку і навіть у найлютіші морози.

Багато хто із села говорить, що озеро має доволі дивні властивості. Риба там завжди велика і гарна, але місцеві жителі вірять, що це вікно у інший світ. Тільки послухавши таку історію вже хочеться туди піти і заглянути в ті двері. Саме цікаве, що там можна все – і рибу ловити, і відпочивати, і на човнах плавати, але є страх саме плавати. Це озеро наче дає волю привидам, які там роблять все, що хочуть. Затягують людей або просто роблять впадини де всі тонуть. Там наче все по-іншому. Але чи дійсно таке може бути? В природі бувають різні аномалії тож це можливо і в цій історії. Просто чим більше люди вірять в легенди, тим більше цей страх розповсюджується по між іншими.

Цікавим фактом є те, що скептики зняходять різні виправдання подіям: багато великої риби, завжди м`який одяг після прання в цьому озері. Можливо є й інші пояснення, але місцеві жителі не порушують правила стосовно того, що там не можна купатись. Риба можливо й дійсно така велика, і хтось її туди запустив, але люди більше вірять в містичне явище чим тверезо обгрунтоване.

Отже, події які там трапляються цілком можливі, але є і виключення. Бо де ж там ті ворота, і які із себе привиди? На ці питання може відповісти мольфар або екстрасенс. Науковці дадуть визначення лиш причин, чому саме воно не замерзає, але людям цікаві містичні події.

Вероніка Карпенко

Шодуарівський парк: історія пам’ятки Житомира (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "Містична Україна: привиди в озері Вікнина"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*