coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1X FAN models
1xfan manager
Stay with Ukraine

Житомирські ветерани та другі половинки Захисників можуть отримати 100 тисяч гривень на розвиток бізнесу

Житомирські ветерани та другі половинки Захисників можуть отримати 100 тисяч гривень на розвиток бізнесу

В Україні стартує національна освітньо-грантова програма «Траєкторія», призначена для ветеранів, які мають статус УБД, та другого з подружжя ветеранів або військових, в тому числі загиблих, зниклих безвісти та полонених. Про це повідомили у Житомирській ОВА.

Мета Програми — надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування та розвитку власної справи.

За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 гривень фінансової підтримки на власну справу,”

– йдеться у повідомленні.

Також у військовій адміністрації зазначають, що перевага на участь у програмі надаватиметься бізнесам, що займаються виробництвом кухонного інвентаря, металу для кухні, текстилю, рушників, одягу, аксесуарів, іграшок, товарів із пластику та швейним підприємствам.

Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну та практичну частини. Теоретичний етап передбачає участь у вебінарі з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом. На практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від експертів.

Подати заявку на участь можна до 16 червня 2024 року за посиланням.

Нагадаємо також, що до Європейського тижня сталої енергії у Житомирі пройде ряд заходів.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирські ветерани та другі половинки Захисників можуть отримати 100 тисяч гривень на розвиток бізнесу"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*