1X FAN models
COIN24 old
1xfan manager

росіяни вдарили по енергооб’єктах у п’яти областях України

росіяни вдарили по енергооб’єктах у п'яти областях України

росіяни в суботу рано вранці, 1 червня, здійснили масований удар по нашій території. Під ударом опинилися енергетичні об’єкти, розташовані у п’яти областях.

Атаковано енергооб’єкти в Івано-Франківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій та Запорізькій областях, написав міністр енергетики Герман Галущенко у Facebook. 

«Наслідки уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією», – підкреслив чиновник.

Очільник Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Райкович в Telegram написав, що сьогодні вранці ворог атакував ракетами Кіровоградську область, і був уражений обʼєкт енергетичної інфраструктури. 

Після того, як у Запоріжжі пролунали вибухи, патрульна поліція Запорізької області повідомила, що тимчасово перекрито рух Дніпровською гідроелектростанцією. 

На Львівщині під час нічної повітряної тривоги шість крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури, повідомив голова ОВА Максим Козицький. Є руйнування. Загиблих та травмованих попередньо немає.

За його словами, зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи Повітряного командування «Захід» у своїй зоні відповідальності знищили 18 ракет та шість дронів типу «Шахед».

Нагадаємо, відключення світла в Україні за графіками повертаються: деталі.

Будьте першим, хто прокоментував "росіяни вдарили по енергооб’єктах у п’яти областях України"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*