1xfan manager
COIN24 old
1X FAN models

19 повідомлень про виникнення надзвичайних подій отримали рятувальники Житомирщини лише за останню добу

19 повідомлень про виникнення надзвичайних подій отримали рятувальники Житомирщини лише за останню добу

Упродовж минулої доби рятувальники області здійснили вісім виїздів на гасіння пожеж, п’ять на проведення аварійно-рятувальних робіт, залучалися на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди тощо. Загалом за останню добу до ДСНС Житомирщини надійшло 19 повідомлень про виникнення надзвичайних подій.

Так, о 19:27 любарські рятувальники залучалися на проведення аварійних робіт по діставанню корови з колишньої пожежної водойми. Наразі вода в ній відсутня, але глибина самої ями складає близько трьох метрів. Крім того, була загроза, що тварина наштрикнеться на арматуру, що стирчала у ямі.

Аби уникнути цієї небезпеки, фахівці ДСНС зрізали арматуру. До того ж на допомогу рятувальникам прийшли селяни, а місцевий фермер надав навантажувач. Спільними зусиллями вони прибрали навантажувачем землю з плит, якими обкладена колишня водойма і заважали порятунку, та зняли плити.

Після цього корову обв’язали мотузками та витягнули її на поверхню, де на неї очікувала схвильована господарка. 

Також ввечері рятувальники залучалися на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди за участю двох легковиків, що сталася у с.Березина Глибочицької територіальної громади Житомирського району. На місця з’ясувалося, що необхідно деблокувати трьох постраждалих з однієї автівки. Аби допомогти їм, рятувальники розтиснули дві двері та допомогли вийти одній із постраждалих. Ще двох людей вдалося дістати ношами. Надалі потерпілих передали медикам. 

Крім того, о 00:12 бійці ДСНС виїжджали на гасіння господарської будівлі, що зайнялась у с.Городське Старосілецької територіальної громади Житомирського району. На момент прибуття рятувальників дерев’яний сарай був вже повністю охоплений вогнем. Також з’ясувалося, що на горищі будівлі в тюках зберігається сіно. Існувала загроза поширення полум’я на дерев’яний будинок. 

Ліквідувати пожежу вдалося о 02:15. На щастя, травмованих та загиблих немає. Вогонь знищив покрівлю господарської будівлі, 5 т сіна та пошкодив веранду житлового будинку. Наразі фахівці встановлюють причину загоряння. 

Нагадаємо також, що на Житомирщині правоохоронці врятували чоловіка на візку, який з мосту впав у водойму.

Будьте першим, хто прокоментував "19 повідомлень про виникнення надзвичайних подій отримали рятувальники Житомирщини лише за останню добу"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*