1xfan manager
COIN24 old
1X FAN models

У автотрощі під Житомиром постраждало четверо людей: подробиці (ФОТО)

У автотрощі під Житомиром постраждало четверо людей: подробиці

22 червня близько18:25 на 125 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Березина Глибочицької громади сталася дорожньо-транспортна пригода.

На автошляху сталося зіткнення автомобіля «Renault Megane», під керуванням 29-річної жительки Хмельниччини, та позашляховика «Peugeot 2008», за кермом якого перебував 31-річний киянин.

За попередньою інформацією ГУНП внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водійка легковика та двоє її пасажирів: 16-річний хлопець та 43-річна жінка, жителі Хмельницької області. Жінок медики госпіталізуували до реанімаційного відділення обласної лікарні, юнака – до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Також травмувань зазнала пасажирка «Peugeot», 25-річна жителька столиці. Її було госпіталізовано до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. Водій цього транспортного засобу ушпиталення не потребував.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі встановлюють усі обставини даної події.

Нагадаємо також, що у Бердичеві п`яний водій скоїв смертельну ДТП.

Будьте першим, хто прокоментував "У автотрощі під Житомиром постраждало четверо людей: подробиці (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*