1xfan manager
COIN24 old
1X FAN models

Убив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал: командир “АЗОВу” закликає ДБР провести розслідування щодо генерала Содоля

Убив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал: командир "АЗОВу" закликає ДБР провести розслідування щодо генерала Содоля

Начальник штабу “Азову” Богдан Кротевич подав заяву до ДБР із закликом провести розслідування щодо командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля.

Кротевич звинувачує генерала в перевищенні службових повноважень та некомпетентному командуванні військами, що призвело до втрати “тисяч солдат” та великої частини території України. Нагадаємо, що не так давно Содоля також назвали злочинцем нардепка фракції «Слуга народу» Марʼяна Безугла та блогер Сергій Стерненко.

Мені не похер, що судять комбатів та комбрігів за втрату спостережної посади, але не судять генерала за втрату областей та десятків міст та втрату тисяч солдатів. Ця людина починає розслідування проти командирів, які наступають і не втрачають позиції, проте проти себе він службові розслідування не ініціює,”

– пояснив своє рішення Богдан Кротевич.

Нагадаємо, що саме генерал Содоль нещодавно нагородив відомого проросійськими поглядами мера Одеси Труханова найвищою військовою відзнакою. Саме цей генерал гуляв та пиячив в Одесі на випускному сина під час пропущеного прориву на Торецьк. Саме Содоль «прославився» бездумними рішеннями щодо українських морських піхотинців.

Нагадаємо також, що чиновника Міноборони та менеджерів «Львівського арсеналу» викрили на крадіжці близько 1,5 млрд грн на закупівлі снарядів.

Будьте першим, хто прокоментував "Убив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал: командир “АЗОВу” закликає ДБР провести розслідування щодо генерала Содоля"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*