coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine
1X FAN models
1xfan manager

Дім української культури в Житомирі запрошує на виставку робіт учнів Баранівської школи мистецтва (ФОТО)

Дім української культури в Житомирі запрошує на виставку робіт учнів Баранівської школи мистецтва

4 липня 2024 року, в Домі української культури відбулося урочисте відкриття виставки творчих робіт вихованців художнього відділу Баранівської школи мистецтва. На заході були представлені унікальні дитячі твори, виконані в різноманітних техніках: графіка, композиція, живопис, декоративна композиція, фюмаж, художній текстиль, вітраж, декоративний натюрморт, гобелени та пейзажі.

Особливим моментом заходу стала присутність швейцарських волонтерів, які подарували два рятувальні автомобілі для працівників ДСНС. У співпраці з місцевими житомирськими волонтерами, представники благодійної асоціації “Cholidero chin Frontere” («Солідарність без кордонів») організували збір коштів та доставку гуманітарної допомоги.

Все це відбувалося в приємній, дружній атмосфері, де кожен відвідувач міг насолодитися не лише красою та майстерністю дитячих робіт, а й відчути дух взаємодопомоги та солідарності.

ФОТО: ТАРАС ОРЕШНІКОВ

Житомирський краєзнавчий музей презентує колекцію Приватного музею українського сучасного мистецтва (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "Дім української культури в Житомирі запрошує на виставку робіт учнів Баранівської школи мистецтва (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*