COIN24 old
1X FAN models

Відсьогодні в області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Відсьогодні в області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

З 9 по 11 липня у Житомирі та області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки (5 клас). Про це повідомили у Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

Окрім того, синоптики попереджають мешканців регіону про грозові дощі, які сьогодні пройдуть у кількох районах області. Водночас попри дощову погоду спека на вулиці не спаде. Сьогодні, 9 липня, стовпчики термометрів сягнуть +26..+31°С. Вітер північний, 5-10 м/с.

А вже з середи, і до кінця тижня, у зв’язку з поширенням на Житомирщину субтропічного повітря на території області очікується суха спекотна погода з максимальними температурами вдень 10-12 липня до +31..+33°, 13-15 липня до +34..+36º.

Синоптики попереджають, що такі погодні умови можуть негативно впливати на енергетичну, сільськогосподарську, лісову, будівельну та автотранспортну галузі, погіршувати умови життєзабезпечення населення. Тож запасайтесь водою у дорогу, нагайтесь не перебувати зайвий раз на відкритому сонці та не рушайте в дорогу без зайвої необхідності.

Будьте першим, хто прокоментував "Відсьогодні в області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*