1X FAN models
COIN24 old

Неспокійна ніч на росії: СБУ та ГУР вдарили по військовим об`єктам у кількох регіонах рф (ВІДЕО)

Неспокійна ніч на росії: СБУ та ГУР вдарили по військовим об`єктам у кількох регіонах рф

Завдяки спільній операції СБУ та ГУР в ніч на 9 липня «бавовнятка» завітали на військовий аеродромі Ахтюбінськ в Астраханській області рф, на електропідстанцію 500 кВ в Ростовській області рф, а також на нафтобазу в Калачі-на-Дону у Волгоградській області рф.

Під час атаки безпілотників на військовий аеродром Ахтюбінськ в регіоні, за словами місцевих, прозвучала серія сильних вибухів. Оскільки вже за деякий час з мережі почали зникати дописи про вибухи – атака була більш аніж успішна. Адже, за традицією, у разі влучань українських безпілотників точно в ціль, російська влада терміново зачищає інфопростір.

Щодо влучання по нафтобазі, то російські ЗМІ вже підтвердили дану інформацію, посилаючись на свідчення місцевих мешканців, та навіть озвучили, що дісталося і сусідньому хлібзаводу.

Водночас влучання по підстанції приховати не вдалося, тому що в результаті атаки там сталася масштабна пожежа. Більше того, відсьогодні у підсумку на ростовській області введено графіки погодинних відключень електроенергії.

Нагадаємо також, що російські окупанти завдали комбінованого ракетного удару по людним місцям українських міст та дитячій лікарні Охмадит.

Будьте першим, хто прокоментував "Неспокійна ніч на росії: СБУ та ГУР вдарили по військовим об`єктам у кількох регіонах рф (ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*