Stay with Ukraine
1xfan manager
1X FAN models
coin24 crypto exchange
coin24 crypto exchange
Stay with Ukraine

#OlympicLab завітав на тренування до легкоатлетів в Житомирську школу олімпійського резерву (ФОТО)

#OlympicLab завітав на тренування до легкоатлетів в Житомирську школу олімпійського резерву

 #OlympicLab у напрямі «Розвиток/добробут — пізнай себе» завітав на тренування до легкоатлетів ЖСДЮСШОР!

Людмила Гедзюк та Дмитро Гедзюк провели пізнавальну зустріч з юними спортсменами, де розповіли про важливість освіти та продемонстрували на власному прикладі, що навчання та спортивна кар’єра можуть йти рука об руку. Вони підкреслили наскільки важливо здобути вищу освіту, займаючись спортом на професійному рівні. 

 Дмитро Гедзюк — багаторазовий чемпіон України, срібний призер міжнародного турніру з легкої атлетики та старший викладач ЖДУ ім. І. Франка.

Людмила Гедзюк — багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів Житомирської області з легкої атлетики, головний спеціаліст Житомирського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, викладач ЖДУ ім. І. Франка, відповідальний секретар відділення НОК України в Житомирській області.

Пам’ятайте, що активний спосіб життя та здобуття освіти – це ключі до успішного майбутнього! 

Заняття спортом допомагає розвинути дисципліну, витривалість та командний дух, що є надзвичайно важливими як у спорті, так і в житті. Спорт сприяє формуванню здорових звичок, що допоможуть зберігати фізичне і ментальне здоров’я протягом всього життя. 

Освіта відкриває безліч можливостей для особистого та професійного розвитку. Вона допомагає здобути знання та навички, необхідні для досягнення успіху в різних сферах життя. Поєднання спортивних досягнень та високого рівня освіти робить людину більш конкурентоспроможною та всебічно розвиненою. 

Активний спосіб життя та здобуття освіти – це дві сторони однієї медалі, які допоможуть вам досягти нових висот та здійснити свої мрії! 

#OlympicDay завітав до житомирської ДЮСШ «Динамівець» (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "#OlympicLab завітав на тренування до легкоатлетів в Житомирську школу олімпійського резерву (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*