1X FAN models
COIN24 old

Житомирян запрошують на унікальний захід «Зроблено в Житомирі»

Житомирян запрошують на унікальний захід «Зроблено в Житомирі»

13 липня з 15:00 на майдані Корольова, біля кінотеатру «Жовтень», відбудеться захід «Зроблено в Житомирі». Під брендом «ДоБре» тут об’єднаються виробники одягу, взуття, аксесуарів та крафтової продукції, а майстрині розкажуть про народні традиції та відкриють секрети їх інтерпретації у сучасність. Про це повідомили у Житомирській міській раді.

В рамках заходу відбудеться модний показ, учасниками якого стануть 14 дизайнерів та виробників повсякденного, сучасного і національного одягу, дитячого святкового одягу та шкільних суконь. Більше того, на показ до Житомира завітає і дизайнерка-учасниця міланських модних показів, яка продемонструє вироби із залишків тканини та інших матеріалів. Також під час заходу буде презентовано елементи одягу із натуральної трави.

Не менш цікавою частиною заходу стане ярмарок житомирських виробників. Участь у ньому візьме майже 30 учасників. Відвідувачі зможуть побачити та придбати: дитячий текстиль та одяг, постільну білизну, панчішно-шкарпеткові вироби, аксесуари, смаколики та прохолодні напої.

А найактивніших відвідувачів навіть чекають подарунки від місцевих виробників.

Нагадаємо також, що у Житомирі відбудеться IX турнір з плавання на відкритій воді «TETERIV OPEN».

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирян запрошують на унікальний захід «Зроблено в Житомирі»"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*