1X FAN models
COIN24 old

Сьогодні з 14.00 в Україні застосовуватимуть одразу 4 черги відключень електроенергії

Сьогодні з 14.00 в Україні застосовуватимуть одразу 4 черги відключень електроенергії

Сьогодні, 12 липня, обмеження споживання електроенергії діятиме протягом доби. Більше того, вже з 14.00 Житомиробленерго застосовуватиме одразу чотири черги відключень. До цього часу – три черги. Причина – зростання дефіциту в енергосистемі через аномальну спеку. Про це повідомили у НЕК “Укренерго”.

“Споживачі кожної області, які не належать до переліку об’єктів критичної інфраструктури, розділені на 6 черг (груп). Застосування обмежень до трьох черг означає, що для половини споживачів у кожному регіоні діють графіки погодинних відключень. Чотири черги – обмеження до 70% споживачів у кожній області,”

– зазначають в Укренерго.

Для зменшення обсягу дефіциту сьогодні з 00:00 до 06:00 «Укренерго» вже залучало аварійне постачання від енергосистеми Польщі. Увечері Диспетчерський центр «Укренерго» також планує залучати аварійне постачання з європейських країн для підтримки резервів в системі та зменшення дефіциту енергії.

Інформацію щодо графіків відключень на Житомирщині можна переглянути на офіційному сайті Житомиробленерго.

Нагадаємо також, що у Житомирі частина міста через відключення світла залишилася без електротранспорту.

Будьте першим, хто прокоментував "Сьогодні з 14.00 в Україні застосовуватимуть одразу 4 черги відключень електроенергії"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*