1X FAN models
COIN24 old

Житомирська волейбольна команда «Житичі-Полісся» візьме участь у турнірі Кубок Виклику

Житомирська волейбольна команда «Житичі-Полісся» візьме участь у турнірі Кубок Виклику

Житомирська волейбольна команда «Житичі-Полісся» візьме участь у цьогорічному турнірі Кубок Виклику – Challenge Cup. Цей турнір є одним із найпрестижніших волейбольних змагань Європи. У цьогорічному розіграші візьме участь 46 команд із різних куточків Європи.

«Участь у Challenge Cup є визначальним етапом у розвитку нашого клубу. Продемонструвати наші спортивні здібності та підтвердити амбіції, представляючи Житомирщину та Україну на найвищому рівні. Наша команда ретельно готується до змагань, щоб гідно протистояти провідним європейським командам та підняти прапор нашої країни», – повідомили в пресслужбі волейбольного клубу «Житичі-Полісся».

Довідково: команда потрапила до даного турніру завдяки результатам чемпіонату України з волейболу Суперліги-Дмарт, сезону 2023/24. ВК «Житичі-Полісся» завершили найвищий дивізіон на 3 сходинці виборовши бронзові медалі Суперліги-Дмарт.

Кубок Виклику – це один з європейських турнірів, за рейтингом третій після Ліги Чемпіонів та Кубку ЄКВ. Жеребкування турніру відбудеться 16 липня, о 14:00 у місті Люксембург.

Для отримання додаткової інформації про Challenge Cup тисніть ТУТ

Нагадаємо, житомирські веслувальники на «Драконах» взяли 63 нагороди на Чемпіонаті Європи.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирська волейбольна команда «Житичі-Полісся» візьме участь у турнірі Кубок Виклику"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*