COIN24 old
1X FAN models

На Житомирщині правоохоронці вилучили у п`яного водія гранату

На Житомирщині правоохоронці вилучили у п`яного водія гранату

На території водосховища неподалік селища Нової Борової відпочивальники помітили в автівці одного з місцевих жителів предмет, схожий на гранату, та терміново сповістили про знахідку правоохоронців. Окрім цього поведінка водія свідчила про його нетверезий стан.

Поліцейські, які прибули за викликом зафіксували всі обставини та встановили свідків й очевидців події.

За попередньою інформацією ГУНП, того дня нетверезий 30-річний житель селища Нової Борової приїхав до водойми. Там він одразу ж почав провокувати конфлікт з іншими відпочивальниками. А ті під час суперечки помітили в мікроавтобусі дебошира предмет, схожий на гранату Ф-1.

Правоохоронцям чоловік пояснив, що знайшов боєприпас неподалік та вирішив залишити у салоні автомобіля. Поліцейські вилучили вибухонебезпечний предмет та направили для проведення необхідних досліджень.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Тепер горе-дебоширу загрожує ув’язнення строком від 3 до 7 років.

Також, через відмову водія від проходження освідування на стан сп’яніння на місці події чи у медичному закладі, поліцейські склали відносно нього адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння…) КУпАП. Тож чоловікові загрожують ще й штрафні санкції та позбавлення права керування транспортними засобами на встановлений термін.

Нагадаємо також, що українські прикордонники зупинили громадянку, яка везла до Угорщини “на замовлення”… гранату.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині правоохоронці вилучили у п`яного водія гранату"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*