1X FAN models
COIN24 old

Шестиденний навчальний тиждень очікує на житомирських школярів у новому навчальному році

Шестиденний навчальний тиждень очікує на житомирських школярів у новому навчальному році

Вже за місяць житомирські школярі знову сядуть за парту. Однак, прогнозовані обмеження споживання електроенергії вплинуть і на їх навчання. Перші півроку школярам доведеться навчатися 6 днів на тиждень. Такі заходи вирішила запровадити Житомирська міська рада задля економії електроенергії взимку за рахунок продовження зимових канікул та мінімізації он-лайн навчання. Про це розповів в інтерв`ю Суспільному Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Нам потрібно за ці кілька місяців створити запас, щоб не переходити на дистанційне навчання. Неможливо навчати дітей онлайн, оскільки якість навчання страждає. Ми плануємо, щоб діти ходили до школи і в суботу. Таким чином, ми накопичимо додаткові дні і будемо слідкувати за ситуацією взимку. Якщо виникне критична ситуація і триватимуть масштабні знеструмлення, ми зможемо продовжити канікули на місяць або півтора, або на два тижні, наприклад. А навесні, коли ми побачимо, як пройшла зима, вже не буде необхідності навчатися в суботу», 

– наголосив мер.

Наразі, за словами міського голови, тривають консультації з адміністраціями ліцеїв для остаточного прийняття рішення.

Нагадаємо також, що наступний навчальний рік буде для школярів найдовшим в історії незалежної України.

Будьте першим, хто прокоментував "Шестиденний навчальний тиждень очікує на житомирських школярів у новому навчальному році"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*