COIN24 old
1X FAN models

На Бердичівщині перед судом постане чоловік, який намагався зарубати власного пасинка

На Бердичівщині перед судом постане чоловік, який намагався зарубати власного пасинка

За спробу позбавити життя пасинка на Бедичівщині судитимуть 45-річного жителя смт Ружина.

В результаті слідства було встановлено, що чоловіки тривалий час перебували у неприязних стосунках. Того вечора під час спільного вживання алкоголю між ними виникла чергова словесна суперечка. В ході конфлікту господар будинку схопив сокиру і завдав нею кілька ударів в область голови 29-річному пасинку.

Довести злочинний умисел до кінця чоловікові завадила його співмешканка – мати потерпілого. Молодшого з чоловіків госпіталізували, а старшого – правоохоронці затримали у процесуальному порядку. Згодом суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, потерпілому спричинено тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран голови та саден кінцівки.

Відтак підозрюваному інкримінували вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо також, що у Коростишеві правоохоронці розслідують замах на вбивство містянина.

Будьте першим, хто прокоментував "На Бердичівщині перед судом постане чоловік, який намагався зарубати власного пасинка"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*