COIN24 old
1X FAN models

У Бердичеві містянин за надмірну увагу до чужої дружини поплатився власним життям

У Бердичеві містянин за надмірну увагу до чужої дружини поплатився власним життям

Пізно ввечері 1 серпня бердичівські правоохоронці отримали повідомлення від медиків про смерть 47-річного містянина. На тілі чоловіка лікарі виявили сліди побиття.

Відтак на місце події терміново прибули поліцейькі. У квартирі померлого вони застали його знайомого. Саме цей чоловік викликав екстрену медичну допомогу.

За його словами, він гостював у потерпілого. Увечері раптом до оселі увірвався їх спільний знайомий, стягнув господаря з дивана та почав завдавати численні удари руками та ногами по голові й тулубу, а також наступав на нього. Гість намагався втрутитися в конфлікт та припинити протиправні дії, однак не зміг зупинити розлюченого нападника.

Причетного до події правоохоронці розшукали за його місцем проживання. Попередньо, мотив такого вчинку – ревнощі. Того дня чоловікові стало відомо, що потерпілий раніше проявляв надмірну симпатію до його дружини. У розпалі емоцій він одразу пішов «на розбірки» до товариша.

35-річного бердичівлянина затримали та оголосили йому про підозру в умисному вбивстві (ст. 115 КК України). Триває з’ясування всіх обставин.

3 серпня судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Тепер імпульсивному ревнивцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо також, що на Романівщині сусіди виявили тіла двох жінок через тиждень після їх вбивства.

Будьте першим, хто прокоментував "У Бердичеві містянин за надмірну увагу до чужої дружини поплатився власним життям"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*