COIN24 old
1X FAN models

Пекло на Курщині: на росії стверджують, що українські війська здійснили прорив на територію рф (ВІДЕО)

Пекло на Курщині: на росії стверджують, що українські війська здійснили прорив на територію рф

Сьогодні, 6 серпня, на україно-російському кордоні гаряче. За твердженням рашистських пропагандистів, українські війська нібито прорвалися на територію Курської області і там наразі точаться запеклі бої. Як доказ російські воєнкори опублікували фото броньованої техніки, зокрема автомобіля Humvee з характерною для ЗСУ тактичним маркуванням у виді трикутника та заявили, що саме такі автівки зайшли на територію Курщини.

Водночас в українському Генштабі дану інформацію не підтвердили. Більше того, джерела в ГУР стверджують, що у цих діях точно не залучені бійці Російського добровольчого корпусу (РДК), які воюють у складі ЗСУ.

А тим часом рашистські воєнкори галасують у пабліках, що «тривають бої на кількох ділянках державного кордону», причому найзапекліші нібито в районі населеного пункту Суджа.

Що ж насправді відбувається на росії наразі не відомо. Не виключена чергова провокація з метою посилення мобілізації у рф.

Нагадаємо також, що на Харківщині російські терористи вдарили безпілотником по автобусу з людьми.

Будьте першим, хто прокоментував "Пекло на Курщині: на росії стверджують, що українські війська здійснили прорив на територію рф (ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*