1X FAN models
COIN24 old

На Житомирщині працівник ошукав власного роботодавця на майже 80 тисяч гривень

На Житомирщині працівник ошукав власного роботодавця на майже 80 тисяч гривень

Житомирські правоохоронці встановили причетність 28-річного містянина до афери з оплатою товару.

Підозрюваний кілька місяців працював у приватного підприємця консультантом автозапчастин. Він пропонував покупцям товар, здійснював його продаж, консультував з питань технічних характеристик, гарантійних зобов’язань і сервісних послуг щодо замовлення деталей для автомобілів.

У травні цього року він переконав одного з відвідувачів, що той може здійснити оплату замовлених товарів за допомогою переказу на банківську картку. Для цього надіслав йому через месенджер реквізити, однак не підприємства, а свого особистого рахунку. Відтак отримав понад 79, 4 тисячі гривень кількома платежами. Згодом чоловік зняв через банкомат 20 тисяч гривень, а решту витратив безготівковими платежами.

6 серпня фігуранту оголосили про підозру. Чоловіку інкримінують заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство) – ч. 1 ст. 190 КК України.

Тепер спритному працівнику загрожує покарання у вигляді значного штрафу або громадських робіт на строк від 200 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або пробаційного нагляду чи обмеження волі строком до 3 років.

Нагадаємо також, що на Житомирщині дві “працівниці турфірми” ошукали клієнтів на понад півмільйона гривень.

Будьте першим, хто прокоментував "На Житомирщині працівник ошукав власного роботодавця на майже 80 тисяч гривень"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*