1X FAN models
COIN24 old

Кіномарафон українського кіно та благодійні екскурсії чекають на житомирян у Водонапірній вежі (ФОТО)

Кіномарафон українського кіно та благодійні екскурсії чекають на житомирян у Водонапірній вежі

У рамках третього Кіноклубного фестивалю українського кіно 11 серпня в Житомирі до Дня молоді організували кіномарафон, який стартував о 12 годині і останній показ заплановано на 17.00.

Зокрема, з цією метою окрему локацію облаштували у муніципальному артпросторі «Вежа» ( Водонапірна вежа по вулиці Косенка неподалік від майдану Корольова, де о 16 годині розпочнуться основні заходи з нагоди відзначення Дня молоді в місті). 

Потрапити на показ можуть всі охочі – дорослі та діти, абсолютно безкоштовно. У програмі кіномарафону – мультфільми, художні і документальні фільми українською мовою, тривалістю 20 хвилин, година чи більше. 

«Кіномарафон до Дня молоді в Україні – це чотири гіти та фільми-події, визнані як закордоном, так і на батьківщині. Це стрічки, якими українці можуть пишатися», – пояснюють організатори. 

В Житомирі покази відбудуться за сприянням циклової комісії Аудіовізуальне мистецтво та виробництво Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка та за підтримки Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Глядачі можуть долучитися у будь-який час, доступ до зали – вільний. Крім цього, очікуючи на обрану стрічку чи мультфільм, можна прогулятися Вежею, на різних поверхах якої знаходиться виставка чотирьох митців на тему сучасної війни. 

Відвідувачам пропонують зробити добровільний внесок – є скринька для збору коштів на ремонт авто для військових. 

Попередньо за чотири вихідних (артпростір відкритий у щосуботи і щонеділі з 12 до 18 години), було таким чином зібрано майже 10 тисяч гривень, які вже перераховані на Монобанку. 

А ще можна придбати сувенірну продукцію, пізнавальну літературу про Житомир, листівки, магніти, різні вироби, футболки та шопери.

Відзначимо, що 11 серпня о 16 і 17 годині, 12 серпня о 19 годині буде благодійна екскурсія Водонапірною вежею на підтримку 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ для житомирян і гостей міста від представниці Молодіжної ради Житомирщини, представниці ГО «Асоціація Велосипедистів Житомирщини» Аліни Кундіч.  Учасники екскурсії та усі небайдужі можуть задонатити на дрони для десантників-земляків (реквізити:  Приват – 5457 0822 9711 9898, Монобанк – 5375 4112 1432 0264).

Юлія Демусь

У центрі Житомира монтують лабіринт медіаграмотності, відвідати який можна безкоштовно до 18 серпня (ФОТО)

Будьте першим, хто прокоментував "Кіномарафон українського кіно та благодійні екскурсії чекають на житомирян у Водонапірній вежі (ФОТО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*