1X FAN models
COIN24 old

ЗСУ впевнено просувається в Курській області: лише за ранок +1-2 км на різних ділянках

ЗСУ впевнено просувається в Курській області: лише за ранок +1-2 км на різних ділянках

ЗСУ продовжують успішний наступ в Курській області рф. Станом на вечір 13 серпня під контролем українських воїнів вже перебувало 74 населені пункти. Водночас вже зранку ЗСУ просунулися ще на 1-2 км на різних ділянках регіону. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

У Курській області просуваємося далі. Від одного до двох кілометрів на різних ділянках від початку доби. І ще понад 100 полонених російських військових за цей же період. Я вдячний усім причетним. Це пришвидшить повернення додому наших хлопців і дівчат,”

– зазначив генерал-полковник.

Також, всупереч заявам рашистських пропагандистів, місто Суджа наразі перебуває під повним контролем українських військ. Що сьогодні остаточно довели журналісти, провівщи пряму трансляцію просто з центру російського міста.

Окрім того, цієї ночі над Курщиною під час виконання бойового завдання силами і засобами зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗС України було знищено російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

А на додаток українським воїнам вдалося захопити пункт управління 28-го стрілецького батальйону 60-ої мотострілецької бригади угруповання «Курськ» ЗС рф.

Будьте першим, хто прокоментував "ЗСУ впевнено просувається в Курській області: лише за ранок +1-2 км на різних ділянках"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*