COIN24 old
1X FAN models

На Бердичівщині затримали чоловіка, який поцупив чужу банківську картку та влаштував з нею собі шопінг

На Бердичівщині затримали чоловіка, який поцупив чужу банківську картку та влаштував з нею собі шопінг

На початку серпня за допомогою до правоохоронців звернувся 48-річний місцевий житель із заявою про зникнення банківської картки та майже 4000 гривень з рахунку. Чоловік розповів, що виявив відсутність платіжного засобу, коли на його мобільний почали надходити повідомлення про витрати коштів.

Правоохоронці встановили спочатку місцеві крамниці, в яких здійснював покупки «новий власник» картки, а згодом ідентифікували і його особу. Зловмисником виявився 33-річний житель Вінниччини.

Чоловік у вчиненому зізнався та пояснив, що на автобусній зупинці скористався неуважністю заявника та непомітно витягнув картку з його відкритої сумки. Тоді ж вирішив придбати харчові продукти та алкоголь. Робив закупи доти, допоки не закінчилися гроші. Після цього він позбувся чужої картки.

15 серпня чоловікові було оголошено про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Спритному громадянину загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо також, що у Брусилові чоловік викрав з аптеки… банківський термінал.

Будьте першим, хто прокоментував "На Бердичівщині затримали чоловіка, який поцупив чужу банківську картку та влаштував з нею собі шопінг"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*