1X FAN models
COIN24 old

Зеленський обговорив з Радою церков заборону РПЦ

Зеленський обговорив з Радою церков заборону РПЦ

Верховній Раді запропоновано законопроєкт, який може обмежити будь-які маніпуляції із москви щодо українських церков. Цей законопроект має додати Україні єдності.

Зеленський повідомив, що сьогодні, 16 серпня, він провів зустріч із членами Ради церков та релігійних організацій. Після розмови він подякував їм за підтримку курсу на духовну незалежність України.

Верховній Раді запропоновано законопроєкт, який може реально гарантувати, що не буде жодних маніпуляцій із москви українською церквою. Цей законопроєкт повинен спрацювати й повинен додати Україні соборності, реальної нашої єдності духовної“, – пояснив президент.

Зауважимо, що Верховна Рада ще у жовтні 2023 року в рамках першого читання, ухвалила законопроєкт про заборону релігійних організацій, пов’язаних із росією.

У березні 2024 року Комітет рекомендував Раді підтримати вищезгаданий законопроєкт й у другому читані, однак цього досі не відбулось.

Нагадаємо, СБУ нейтралізувала агентурну мережу фсб, до якої входили ексохоронці Януковича та діючий військовослужбовець Нацгвардії.

Будьте першим, хто прокоментував "Зеленський обговорив з Радою церков заборону РПЦ"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*