1X FAN models
COIN24 old

Відкриття алеї Слави Героїв, вручення подарунків дітям та Всеукраїнський забіг: як у Житомирі відзначатимуть державні свята та пам’ятні дати

Відкриття алеї Слави Героїв, вручення подарунків дітям та Всеукраїнський забіг: як у Житомирі відзначатимуть державні свята та пам’ятні дати

У Житомирі готується велика програма заходів до Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. 

29 серпня, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України о 14:00 на майдані ім. С.П. Корольова планують відкрити алею Слави Героїв. Про це йшлося сьогодні, 21 серпня, на засіданні виконавчого комітету. 

«У нас заповнено всі 10 стендів, на кожному стенді 60 фото, і ми вже маємо більше 5 імен на наступний стенд», – розповіла директорка центру соціальної служби Ольга Юрченко.

Окрім цього, планують вручення подарунків для 46 дітей полеглих Захисників і Захисниць:

«23 серпня ми вручимо іменні подарунки, сувенірну продукцію діткам наших полеглих Захисників і Захисниць. Цей захід відбудеться на території парку Шодуара. Наразі у нас 32 дитини полеглих, які отримають іменні подарунки, і 14 дітей батьки яких загинули в останні місяці. Готується невелика урочиста програма вшанування пам’яті наших полеглих Захисників і Захисниць».

Також для першокласників, дітей загиблих Героїв, дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування проведуть захід «Першовересень» із корисними подарунками до школи:

«У нас зараз діти готуються до початку навчального року, тому ми проведемо соціальну акцію для наших дітей цільових категорій. Цього року 27 серпня у нас відбудеться захід «Першовересень» для наших першокласників, діток загиблих Героїв, дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування. Цього року у нас до першого класу йде 16 дітей полеглих Захисників і Захисників. Такого у нас не було ніколи. Кожна дитина отримає портфель із наповненням канцтоварами, буде розважальна програма в міському культурно-спортивному центрі».

Детальна програма заходів: 

23 серпня

8:55-9:20 – урочисте підняття Державного Прапору України на майдані Соборному;

9:30-10:00 – покладання квітів до Пам’ятного знака/композиції «Захисникам України у війні з російським агресором» та меморіальних стендів АТО/ООС;

11:00-12:00 – вручення сувенірної продукції дітям полеглих Захисників та Захисниць України у Шодуарівському парку.

24 серпня 

10:00-10:40 – заходи до Дня Незалежності України на майдані Соборному.

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. В цей день на міських цвинтарях відбудуться мітинги-реквієми та покладання квітів до могил Захисників та Захисниць України. 

На Смолянському міському військовому – з 11:00 до 12:00; 

На Корбутівському міському – з 11:00 до 12:00. 

У цей день о 14:00 на майдані ім. С.П. Корольова планують відкрити алею Слави Героїв, які віддали життя за Україну. 

31 серпня о 8:30 у гідропарку відбудеться міський етап Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». 

Нагадаємо, Житомирська обласна філармонія запрошує ВПО на безкоштовну екскурсію.

Будьте першим, хто прокоментував "Відкриття алеї Слави Героїв, вручення подарунків дітям та Всеукраїнський забіг: як у Житомирі відзначатимуть державні свята та пам’ятні дати"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*