1X FAN models
COIN24 old

Житомирян запрошують на Стратегічну сесію з розробки Екологічної стратегії

Житомирян запрошують на Стратегічну сесію з розробки Екологічної стратегії

В межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» у Житомирі пройде Стратегічна сесія з розробки Екологічної стратегії. Долучитися до неї запрошують усіх бажаючих мешканців громади. Про це повідомили у Житомирській міській раді.

“Запрошуємо мешканців Житомирської міської територіальної громади на Стратегічну сесію з розробки Екологічної стратегії Житомирської міської територіальної громади до 2050 року. Метою заходу є представлення бачення, цілей, завдань та обговорення заходів проєкту Екологічної стратегії Житомирської міської територіальної громади за наступними секторами: управління водними ресурсами; охорона атмосферного повітря; управління відходами; озеленення, природно-заповідний фонд, біорізноманіття (у тому числі поводження з безпритульними та домашніми тваринами); охорона земельних ресурсів; комплексні заходи. Напрацювання учасників Стратегічної сесії будуть покладені в основу проєкту Екологічної стратегії громади до 2050 року,”

– йдеться у повідомленні.

Відбуватиметься сесія у змішаному форматі, поєднуючи офлайн-зустрічі з онлайн-стрімами на фб-сторінці Житомирської міської ради, 30 серпня з 11.45 до 17.00.

Аби взяти участь офлайн у стратегічній сесії учасників просять заздалегідь, до 28 серпня включно, заповнити форму реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeDRoSFwVxrwg…/viewform

Після завершення реєстрації всі зареєстровані заявки будуть розглянуті. Склад учасників стратегічної сесії формуватимуть так, аби збалансувати обговорення за тематичними напрямками.

Підтвердження участі буде надіслано відібраним учасникам на вказану при реєстрації електронну адресу 29 серпня з уточненням часу та місця проведення події.

А з тим, як у Житомирі відзначатимуть державні свята та пам’ятні дати можна ознайомитись за посиланням.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирян запрошують на Стратегічну сесію з розробки Екологічної стратегії"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*