COIN24 old
1X FAN models

Житомирщина – одна з лідерів по показникам мобілізації військовозобов`язаних

Житомирщина - одна з лідерів по показникам мобілізації військовозобов`язаних

Показники мобілізації на Житомирщині виконуються чи не найкраще в країні. Більше того в області максимально дотримується баланс між мобілізованими з міст та селищ. Про це заявив очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Що стосується мобілізації, то область має великі військові традиції. Відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні. Але й щодо мобілізації ми виконуємо показники, що ставляться Збройними силами України та Генеральним штабом перед нашим ТЦК СП, з високим відсотком, одним із найвищих в країні,”

– зазначив губернатор в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Водночас і в нашому регіоні мобілізація не проходить без скандалів та трагедій. Щоправда у ЗМІ наразі було оприлюднено лише один випадок перевищення повноважень співробітиниками ТЦК. Однак випадок цей став смертельним. Комісія, що скликалася для його розслідування так і не визнала, що мало місце вбивство людини.

У нас був один прикрий інцидент. Слідча комісія в ньому розібралася, але цей інцидент був єдиний, бо ми за цим дуже слідкуємо. Це постійна роз’яснювальна робота в громадах, з головами громад, які взаємодіють з представниками ТЦК СП. На мій погляд, це все-таки робота більше на місцях, славнозвісні бусики в нас по місту не снують. Якщо ця робота вибудована правильно – від людини до людини – то вона не носить такий примусовий характер, який зображує наш ворог в їх ІПСО, що начебто так скрізь. На Житомирщині за два з половиною роки чи не найвищі показники в країні без скандалів, без перекриття трас. І я дуже вдячний нашим громадянам, що вони з розумінням відносяться і взаємодіють на місцях з ТЦК

– наголосив Бунечко.

При цьому у розшук на Житомирщині від початку війни було подано понад 5 тисяч ухилянтів.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирщина – одна з лідерів по показникам мобілізації військовозобов`язаних"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*