1X FAN models
COIN24 old

Житомирводоканал відкорегував терміни проведення заходів із промивки та дезінфекції водопровідних мереж

Житомирводоканал відкорегував терміни проведення заходів із промивки та дезінфекції водопровідних мереж

В результаті вчорашньої ракетної атаки рашистів на КП”Житомирводоканал” вимушені були відкорегувати терміни проведення заходів із промивки та дезінфекції водопровідних мереж.

Отож, за новим графіком промивка трубопроводів здійснюватиметься до 22:00 06.09. А з 22:00 6 вересня до 06:00 8 вересня виконуватимуться заходи з дезінфекції системи розподілу води.

Ці роботи дозволять покращити ситуацію з кольоровістю води унаслідок підвищення концентрації марганцю та заліза, які продукують утворення осаду в трубах та вимивання цього осаду із трубопроводів у моменти відновлення водопостачання (під дією високого тиску), зумовлене призупиненням подачі електроенергії до наших об’єктів,”

– зазначають на підприємстві.

При цьому під час проведення заходів, спрямованих на покращення якості води у розподільчій мережі міста, водопостачання призупинятися не буде.

Однак на підприємстві закликають врахувати, що на час проведення дезінфекції воду можна використовувати лише для господарських та санітарно-гігієнічних потреб. Адже для використання у їжу вода, яка транспортуватимуться мережею під час дезінфекції, непридатна.

Будьте першим, хто прокоментував "Житомирводоканал відкорегував терміни проведення заходів із промивки та дезінфекції водопровідних мереж"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*