COIN24 old
1X FAN models

Узаконена афера: в Україні відтепер банки можуть забирати до 20% коштів, що надходять на рахунок

Узаконена афера: в Україні відтепер банки можуть забирати до 20% коштів, що надходять на рахунок

В Україні банки почали впроваджувати нові фінансові санкції для порушників правил фінансового моніторингу. Причому штрафи відтепер можуть сягати до 20% від суми на рахунку. Про це повідомили у Міністерстві фінансів.

У відомстві зазначили, що вже давно у рамках фінансового моніторингу банки миттєво блокували підозрілі операції та рахунки. А після блокування у власника рахунку запитували інформацію про природу транзакцій, а також походження коштів. Тепер же вирішили ще й застосовувати так звані санкції.

…банки почали з недавніх пір застосовувати новий вид фінансового покарання. В одних банках його відносять до категорії штрафів, в інших це називають додатковою комісією. Її розмір сягає вже 20% від суми”,

– наголошують у Міністерстві.

Таким чином, тепер, якщо банк вважатиме вашу діяльність підозрілою, то вам не лише закриють, а ще й стягнуть додаткову комісію у розмірі 20% від суми на рахунку. Нібито пограбують, але абсолютно легально.

Нагадаємо також, що ухилянтам можуть блокувати банківські рахунки.

Будьте першим, хто прокоментував "Узаконена афера: в Україні відтепер банки можуть забирати до 20% коштів, що надходять на рахунок"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*