COIN24 old
1X FAN models

Вночі російські терористи атакували українські міста 74-ма безпілотниками та 5 ракетами

Вночі російські терористи атакували українські міста 74-ма безпілотниками та 5 ракетами

У ніч на 29 серпня російські окупанти атакували Україну 3-ма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору Курської та Бєлгородської областей – рф., із цього ж напрямку – двома ракетами, тип яких наразі встановлюється, а також 74-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» з районів: Приморсько-Ахтарськ, Курськ, Єйськ.

Завдяки злагодженій роботі українських сил ППО дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 60 ударних БпЛА «Shahed-131/136» вдалося ліквідувати. Ще 14 ударних БпЛА упали на території України. Один рашистських “шахед” залетів на територію сусідньої білорусі. Після цього там було піднято в повітря винищувач, який переслідував дрон близько 20 хвилин. Потім над Гомельщиною пролунали вибухи і з’явився яскравий спалах у небі.

Внаслідок атаки ударних БпЛА в Голосіївському районі Києва сталося падіння уламків на територію житлової забудови. Попередньо, пошкоджено вікна та двері в квартирі на 6 поверсі житлового будинку. В квартирі виявлено невеликий уламок. Інформація щодо потерпілих встановлюється.

У Дніпровському районі столиці уламки БпЛА впали на дитячий майданчик між будинками.

В Деснянському районі міста уламки впали на територію приватного домогосподарства. Загорілась альтанка в котеджному містечку. Інформація щодо потерпілих відсутня.

У Черкасам внаслідок падіння уламків на території одного з приватних підприємств виникла пожежа.

Нагадаємо також, що мешканців Житомирщини попереджають про небезпеку через використання російськими терористами касетних боєприпасів.


Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи атакували українські міста 74-ма безпілотниками та 5 ракетами"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*