1X FAN models
COIN24 old

На росію з візитом-відповіддю завітало понад 100 українських безпілотників: наслідки (ФОТО, ВІДЕО)

В ніч на 10 вересня у відповідь на атаку російських “шахедів” на рф завітали українські безпілотники. Загалом 144 українськими БПЛА було атаковано девʼять регіонів рф. Основними цілями бавовняток стали рашистські аеропорти та об`єкти паливно-енергетичного комплексу.

За традицією, російська влада заявила, що за ніч ППО нібито збила понад 70 українських БпЛА у Брянській, Калузької та Московській областях. Дивно, що не усі 144.

У реальності ж в підмосковному аеропорту «Жуковський» два БПЛА прилетіли на злітно-посадкову смугу. Чи були уражені якісь конкретні борти або обʼєкти наразі невідомо.

Загалом внаслідок атаки безпілотників аеропорти “Шереметьєво”, “Домодєдово”, “Внуково” і “Жуковський” тимчасово припинили свою роботу. 

Вцілому про прильоти БЛПА відомо вже у Смоленській, Брянській, Липецькій, Калузькій, Московській, Орловській та Тульській областях.

Зокрема, в Тульській області БПЛА впали на територію одного з об’єктів паливно-енергетичного комплексу. Наразі інформація щодо масштабів руйнувань уточнюється. За версією рашистської влади, жодних пошкоджень не відбулося.

У московській області рашисти невдало збили безпілотник над містом Рамєнки, куди бавовнятко залетіло через непрофесійні дії РЕБу. В результаті уламки впали на житловий будинок. Спалахнули квартири на 11 та 12 поверхах місцевої багатоповерхівки. Наразі відомо про одну загиблу 36-річну рашистку та 5 постраждалих осіб, у більшості з них — осколкові поранення.

Близько 40 жителів із пошкоджених квартир було переміщено в пункти тимчасового розміщення.

У москві, у Троїцькому адміністративному окрузі, уламки безпілотника впали на територію приватного будинку, потерпілих попередньо немає.

Через уламки БПЛА на дорозі перекритий рух по Каширському шосе в напрямку москви. Заявляється, нібито в результаті падінняцих уламків зазнали пошкоджень вікна та фасад дитячого садка та житлового будинку у приватному секторі. Постраждалих немає.

Окрім того, у Курманаївському районі Оренбурзької області рф сталося займання на нафтопроводі. Наразі відомо про двох загиблих особин. Причини пожежі не розголошуються.

Нагадаємо також, що на початку вересня в гості на рашистські ГРЕС та НПЗ завітали бавовнятка.

Будьте першим, хто прокоментував "На росію з візитом-відповіддю завітало понад 100 українських безпілотників: наслідки (ФОТО, ВІДЕО)"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*