COIN24 old
1X FAN models

Заступника очільника Івано-Франківського ТЦК правоохоронці взяли на хабарі

Заступника очільника Івано-Франківського ТЦК правоохоронці взяли на хабарі

Заступника керівника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та двох службовців РТЦК викрито на хабарі. Про це повідомили у Департаменті Стратегічних Розслідувань Нацполіції.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області та слідчі слідчого управління обласної поліції провели одночасно затримання трьох посадових осіб територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, що фігурують в корупційних схемах,”

– йдеться у повідомленні.

Відомо, що заступника начальника обласного ТЦК затримали неподалік місця роботи. За 1 000 доларів «винагороди» він пропонував безперешкодно отримати код для ідентифікації в системі «Оберіг» чи військово-облікові документи.

За вирішення аналогічного питання його колега – начальник районного ТЦК та СП – також отримав 1 000 доларів, а ось вже заступник командира роти охорони цього ж центру комплектування – понад 18 000 грн. 2000 гривень – за непритягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил військового обліку та 400 доларів – за надання електронного коду для ідентифікації в системі.

Наразі усім посадовцям повідомлено про підозри.

Заступникові начальника обласного ТЦК та начальникові РТЦК обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із правом внесення 242 000 гривень застави кожному. Щодо третього підозрюваного – триває розгляд клопотання.

Нагадаємо, що Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт, що відверто легалізує корупцію.

Будьте першим, хто прокоментував "Заступника очільника Івано-Франківського ТЦК правоохоронці взяли на хабарі"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*