COIN24 old
1X FAN models

В центрі Бердичева правоохоронці ліквідували нарколабораторію

В центрі Бердичева правоохоронці ліквідували нарколабораторію

Днями бердичівські правоохоронці затримали двох братів віком 26 та 31 років, які забезпечували психотропами жителів громади. Виготовлення небезпечних речовин вони налагодили у власному помешканні . 

9 вересня правоохоронці провели санкціонований обшук у квартирі, що була в користуванні чоловіків. В результаті в оселі було виявлено психотропну речовину, приладдя для її виготовлення, лабораторний посуд, хімічні складники, електронні ваги, подрібнені рослини конопель та інші свідчення протиправної діяльності.

Усі знахідки наразі направлено для проведення експертиз. А чоловіків – затримано.

“Інформацію про ймовірне нарковиробництво у центрі Бердичева ми ретельно перевірили. Для цього провели ряд оперативних заходів та слідчих дій, аби задокументувати протиправну діяльність двох братів. У результаті кропіткої роботи оперативників та слідчих ми зібрали достатньо доказів їх причетності до незаконних оборудок із забороненими речовинами”,

– розповів начальник Бердичівського райвідділу поліції Сергій Рудницький.

10 вересня слідчі оголосили обом фігурантам про підозри у незаконному виготовленні та зберіганні з метою збуту психотропних речовин, а також придбанні та зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення цих речовин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 313 КК України). Крім того, старшого з чоловіків підозрюють у наданні помешкання для незаконного виготовлення та вживання психотропних речовин (ч. 1 ст. 317 КК України).

Сьогодні, 11 вересня, судом їм обрано запобіжні заходи: молодшому братові, який вже був раніше засуджений за наркозлочини – тримання під вартою, старшому – цілодобовий домашній арешт.

Обом спільникам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо також, що СБУ та Нацполіція знешкодили в Україні наркосиндикат, який щомісяця виробляв до 100 кг важких психотропів.

Будьте першим, хто прокоментував "В центрі Бердичева правоохоронці ліквідували нарколабораторію"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*