1X FAN models
COIN24 old

Вночі російські терористи завдали цілеспрямованих ударів по житловим будинкам та цивільних об`єктах Конотопа

Вночі російські терористи завдали цілеспрямованих ударів по житловим будинкам та цивільних об`єктах Конотопа

В ніч на 12 вересня російські нелюди знову завдали комбінованого удару по цивільним об`єктам українських міст. Ціллю рашистів стали житлові будинки, навчальні та медичні заклади, об`єкти енергетики та водопостачання. Загалом окупанти атакували Україну 2 балістичними ракетами «Іскандер-М», 1 керованою авіаційною ракетою Х-59/69, 2 крилатими ракетами Х-22/32 та 64 дронами Shahed. Ще кілька дронів наразі перебувають у повітряному просторі України.

Завдяки злагодженим діям українських сил ППО 44 ударні дрони вдалося ліквідувати. Ще 3 безпілотники полетіли назад у РФ, 4 локаційно втрачені.

Внаслідок удару рашистів по центру Конотопа на Сумщині наразі відомо про 14 постраждалих. В основному це осколкові поранення. Нелюди вкотре поцілили по кільком багатоповерхівкам.

На жаль, одна людина наразі перебуває у важкому стані. Чоловік сів у власну автівку та кинувся на допомогу постраждалим, а рашисти тим часом атакували його дроном.

Також пошкоджені цивільні об’єкти: лікарні, більшість навчальних закладів, погоріли десятки авто. В місті критична ситуація з енерго- та водопостачанням.

“Немає жодної копійки, щоб купити солярку Водоканалу та забезпечити людей водою. Окремий привіт депутатам ВР, які ухвалили закон, що забрали податки з місцевих бюджетів,”

– наголосив мер Конотопа Семеніхін.

На Хмельниччині російські терористи завдали удару по складу меблевої продукції, вкотре назвавши цивільний об`єкт “базою НАТО”. Таке враження, що натівці вже ввижаються рашистам в усіх будинках.

Окрім того, цієї ночі окупанти знищили міст між Покровськом і Мирноградом, а також перебили водопостачання в Покровськ. Через удари не працює модульна фільтрувальна станція, відновити її роботу наразі неможливо. Цивільні люди, які досі лишаються у місті – тепер у безвихідному становищі.

Нагадаємо також, що вчора російські терористи вдарили балістичною ракетою по Дніпропетровщині.

Будьте першим, хто прокоментував "Вночі російські терористи завдали цілеспрямованих ударів по житловим будинкам та цивільних об`єктах Конотопа"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.


*